MUZIKANT

DRUMS

Als drummer is Joost Janssen een allround drummer die bekend staat om zijn veelzijdige spel en brede muzikale interesses. Tijdens zijn studie specialiseerde Joost zich in het spelen van latin jazz en soul muziek met in het bijzonder het spelen in grotere ensembles/orkesten. Door zijn orkest achtergrond is het spelen van uitgeschreven partijen dan ook een van zijn specialiteiten. Met een lap aan bladmuziek krijg je Joost zeker niet stil!

Percussie

Zowel als klassieke slagwerker en als latin percussionist weet Joost altijd de smaakvolle keuzes te maken. Door zijn achtergrond als blaasmuzikant zijn fraseren en stemmen in melodische partijen een van zijn belangrijkste krachten. Door de ervaring als drummer weet hij als latin percussionist weg te blijven uit de partijen van de drummer en functioneel te spelen

STUDIO MUzikant

Wilt u uw opname een nieuwe dimensie geven door live drums en of percussie? Dan bent u bij Joost aan het goede adres. Of u nou precies weet hoe het moet worden of juist nog geen flauw idee heeft, hij denkt graag met u mee over de invulling van de drumpartijen. Desgewenst kan hij  verschillende takes met een andere feel voor u opnemen zodat u samen met Joost tot het beste eindresultaat komt. 

Wilt u meer weten over welke spullen Joost beschikt voor de opnames? Neem dan eens een kijkje op de studio pagina!