Studio

Het vereeuwigen van uw songs in een studio setting of live setting vraagt om de nodige kennis en flexibiliteit. De afgelopen jaren heeft Joost als audio assistent en sound engineer de nodige ervaring opgedaan voor het maken van een mooie opname en het creëren van een mooi eindproduct. 

STUDIO REcording

Joost beschikt over een eigen studio in Oosterhout. Deze studio beschikt over top kwaliteit microfoons en preamps waardoor iedere stem of instrument hoogwaardig kan worden opgenomen. Doordat Joost beschikt over een eigen studio hoeft u zich geen zorgen te maken over het boeken van tijd in een externe studio.

Voor een goede opname is het essentieel dat u zich comfortabel voelt tijdens het opname proces. Een lekkere bak koffie, sofa, catering en de uiterwaarden om de hoek om even uit te waaien tussen het opnemen door zorgen voor een fijne sfeer!

POST PRODUCTIE

Heeft u al opnames gemaakt maar moeten die nog gemixt worden? Ook dan bent u bij Joost aan het goede adres. Naast een goeie opname is het mixen uiteraard een belangrijk onderdeel van uw eindproduct. Tijdens het mix proces krijgt u frequent voorbeelden te horen en is de mix pas af als u zegt dat het af is! Mist u toch nog iets in de opname? Dan kan dat altijd nog even opgenomen worden bij Joost in de studio.

Joost Janssen Music Studio

LIVE RECORDING

Naast de opname studio in Oosterhout beschikt Joost ook over een mobiele opname set. Al vele bandjes en orkesten gingen u voor met een live registratie van hun concert. Dit is eventueel mogelijk in combinatie met live beelden. Ook het streamen van uw evenement behoort tot de mogelijkheden.

Joost Janssen Music Studio, Mengpaneel